_98X3872.jpg

På idrætslinjen er kodeordene bold, leg og fysisk træning

Du behøver ikke at være specialist for at være på idrætslinjen, men du skal kunne lide at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. 

Idræt på den brede måde
Vi vil gerne give dig et bredt udvalg af fede idrætsaktiviteter inden for bold, leg og fysisk træning.
 
Du kommer til at spille bold
Vi går i dybden med tre holdspil; håndbold, volley og flagfootball, hvor vi gennem træning prøver at udvikle dig personligt, og arbejder frem mod stævner og kampe.

Du kommer til at lege og spille
Vi elsker at lege og dyste i kendte og nye discipliner. Vi snakker om det vigtige i at lære at lege og konkurrere. Du bliver sat til at undervise dine kammerater, og vi gennemgår en basis træneruddannelse. Du vil også komme til at undervise børn.

Du vil få fysisk træning
Hver uge vil der være fysisk træning. Triatlon, intervaltræning og 'Kampen om konditionen' er noget du vil stifte bekendtskab med. Styrke og koordinationstræning er også en væsentlig del af idrætslinjen. Derfor laver vi springgymnastik, og arbejder med styrke, fitness og spinning.

Du vil få fantastiske oplevelser
På idrætslinjen vil du møde nogle idrætslærere, der brænder for at dyrke idræt, og vil forsøge at gøre dig bedre. Hvis du er villig til at tage kampen op, får vi nogle fantastisk gode oplevelser sammen.

Idræt

Idrætslinjen holder til i skolens egen idrætshal og på skolens idrætsanlæg. 

På Midtjysk skal du prøve alle linjer

Du kommer til at prøve alle seks linjer, før du beslutter dig for din egen linje.