Gensynsdag

Glædeligt gensyn med Midtjysk Efterskole

Midtjysk Efterskole og Elevforeningen inviterer alle tidligere elever gensynsdag på Midtjysk Efterskole lørdag 12. januar 2019.

Hvert år slår Midtjysk Efterskole dørene op for en gensynsdag. Her er alle elever, der har gået på skolen, inviteret til at komme på besøg. Skolen serverer forfriskning, og mange af lærerne dukker også op for at hilse på jer. De nye årgangsrepræsentanter vil sørge for en eller flere aktiviteter, som f.eks. kan være svømmehal, sang eller boldspil i hallen.

Husk, at du skal være medlem af Elevforeningen for at kunne deltage gratis i elevstævnet. Indmelding i elevforeningen sker på denne hjemmeside og er gratis.

Kl. 13.00: Tidligere elever (som ikke har jubilæum) ankommer.

Kl. 14.00 - 16.00: Kaffe og brød i spisesalen.

Kl. 15.00: Folkedans i hallen.

Jubilæum og elevdag er slået sammen, derfor ankommer tidligere elever, der ikke har jubilæum, kl. 13.00.

Du skal bruge login for at melde dig til gensynsdag. Login er din emailadresse og en selvvalgt kode.

Elevforeningen

Genskab password

Har du glemt dig password, så kan du genskabe det ved at indtaste din email

Hvis du ikke har oplyst din email, er du nødt til at kontakte skolen.

Du skal være logged ind for at kunne tilmelde dig.