Begræns jeres sociale aktivitet op til Norgesturen

Intet ligger os mere fjernt end at opfordre til, at holde afstand til de mennesker, man holder af. Men i tiden op til Norgesturen, vil vi gerne begrænse elevernes sociale aktivitet, så vidt muligt.

En afgørende faktor for at turen til Norge skal lykkes er, at der ikke opstår udbredt smitte blandt eleverne. Det kan man forsøge at undgå ved at blive på skolen.

- Vi ser gerne, at eleverne så vidt muligt ikke tager hjem i perioden op til Norge. Det begrænser muligheden for at invitere COVID-19 ind på skolen, siger Bo.

Det vil også være en god idé at holde sig fra sociale sammenhænge med mange mennesker og fester med alkohol, tilføjer Bo.

Han er selvfølgelig klar over, at ikke alle kan efterkomme det ønske. Blandt andet vil der være et behov for at eleverne får fat i deres varme skiegnede tøj, som måske befinder sig hjemme.

- Man kan måske pakke rejsetøjet for de unge, og så sende nogle biler afsted med det, så eleverne ikke nødvendigvis skal hjem for at pakke, siger han.

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole