Sygdom i Norge - og op til afrejse

Hvis man på trods af alle forholdsreglerne skulle være så uheldig at blive smittet med COVID-19 i Norge, er der forskellige krav om karantæne, før man kan rejse hjem. Skolen har i planlægningen taget højde for den situation, hvis den skulle opstå.

Hvis en elev er syg inden afrejsen, må han eller hun desværre blive hjemme. Det er én af forholdsreglerne i en Coronatid.

- Før i tiden har vi set igennem fingre med lidt snue og hoste, men den går ikke i den tid, vi lever i. Vi tager ikke syge elever med til Norge, slår forstander Bo fast.

Han understreger, at det ikke kun er elever med luftvejsinfektioner, som må blive hjemme.

- Smitsom sygdom af enhver art vil desværre betyde, at man må blive hjemme, siger han.

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole