Bliv på skolen

Der sker altid noget på Midtjysk, og i den kommende tid er der ekstra god grund til at blive der. Skolen har ekstra bemanding i weekenderne.

Måske er det ikke nødvendigt at sige det, men alligevel: Den kommende tid ser vi helst, at eleverne bliver på skolen så længe, som muligt.

- Man har talt meget om, at efterskolerne er sådan nogle bobler, hvor man kan opholde sig hele og halve år uden risiko for at blive smittet. Det er for så vidt også rigtigt, men der vil jo altid være personale og andre, som er nødt til at bevæge sig ind og ud. Dem kan vi af gode grunde ikke lukke inde frem til sommerferien, siger viceforstander Helle.

Hun tilføjer, at heller ikke eleverne vil blive lukket inde, selv om de måske ikke ville have så meget imod det.

Der sker altid noget

- Der er jo lægebesøg og tandlægebesøg, og bedstefars runde fødselsdag, og der er andre tvingende grunde til, at eleverne kan blive nødt til at bevæge sig uden for boblen. Men der skal være en god grund, og hvis man skal hjem, skal man omkring mig, siger Helle.

Det er naturligvis for at begrænse trafikken ud og ind.

- Heldigvis er det sådan, at vores weekender er berømte for at være fyldt med hygge og spændende aktiviteter, og vi vil lægge os ekstra i selen for at holde dampen oppe. Af samme grund har vi ekstra bemanding på i weekenderne, siger Helle.

Hvortil hun tilføjer, at skolen i øvrigt ekstraordinært holder åbent i Kr. Himmelfartsferien og i weekenden 29.-30. maj, som ellers er hjemme-weekend.

Bliv på skolen

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole