Fra efterårsferie til juleferie

Efterårsferien er godt i gang, og inden vi får set os om, er det pludselig juleferie. Vi går fra den ene ferie til den anden! Men heldigvis sker der også en hel del mellem ferierne.

Tirsdag 22. oktober:
Spor-dag. De tre faglige spor tager ud og laver teambuilding en hel dag.

Torsdag 24. oktober:
Åbent hus. Måske kommende elever og deres forældre kommer på besøg.

Mandag 28. oktober:
Start brobygning for 10. klasse. Eleverne tager ud og besøger deres mulige kommende uddannelsessteder.
9. klasse tager på udflugt til Tangeværket.

Torsdag 7. november:
Kontaktgruppedag. Kontaktgrupperne har en hel dag for sig selv til forskellige aktiviteter.

Fredag 8. november.
Jobsamtaler. Elever øver sig i at gå til jobsamtale, hvor frivillige forældre stiller op som arbejdsgivere.

Søndag 10. november (19:00-21:00):
Dialogkaffe. Forældre inviteres til en dialog om efterskoleliv. Tilmelding via Viggo.

Torsdag 21. november:
Musikshow på vores nabo-efterskole. Vi besøger Vesterlund Efterskole til Musikshowet "Kærlighed".

Onsdag 13. november:
RMB koncert. Elever fra Rytmisk Musik Konservatorie giver den gas ved deres årlige show. Alle er velkomne. Fri entré.

Lørdag 16. november:
MGP weekend. Musik Grand Prix med spraglede kostumer, optræden og god musik.

Tirsdag 26. november (19:00):
Foredrag med Ove Dahl. Forhenværende drabschef i København fortæller om u- og opklarede sager.

Torsdag 28. november:
Badmintonstævne i Regionen. Regionens efterskoler spiller mod hinanden, og Midtjysk stiller selvfølgelig op.

Lørdag 30. november:
Juleweekend. Nisser og julehjerter. Vi går amok i jul, og efter weekenden ligner skolen en nisselandsby.

Tirsdag 3. december: (evt. mandag?)
Kortræf. Inviterede efterskoler fra Regionen kommer og synger i kor med vores egne elever. Om aftenen er der koncert, hvor alle er velkomne.

Tirsdag 10. december:
Indendørs fodboldstævne. Regionens efterskoler dyster i indendørs fodbold.

Fredag 13. december:
Elevfest

Mandag 16. december og tirsdag 17 december:
Terminsprøver

Onsdag 18. december:
Julemiddag. Den står på flæskesteg og ris a la mande. Selveste julemanden kommer, og juletræet drejer rundt. Eller også gør eleverne.

Fredag 20. december (15:00-17:00):
Juleafslutning. Vi hilsen hinanden god jul med sang og æbleskiver.

Søndag 5. januar (efter 18:00):
Skolestart

Tirsdag 7. januar:
Musikfestival Brøruphus. Musiklinjen drager til Brøruphus i Skanderborg, og spiller musik for hinanden.

Onsdag 8. januar:
Efterskolernes Aften. Åbent hus for alle interesserede.

Jobsamtaler

Eleverne øver sig i at gå til jobsamtale, frivillige forældre optræder som arbejdsgivere.

MGP 2018

MGP weekend er Melodi Grand Prix med alt, hvad det indebærer af fest, farver og musik.

Kortræf (1)

Efterskoler fra regionen kommer og synger i kor hele dagen. Om aftenen er der koncert med et kor bestående af flere hundrede stemmer.

Ove Dahl

Tidligere drabschef Ove Dahl holder foredrag om u- og opklarede sager.