Gang i påsken

Påsken står normalt i Et Døgn på Efterskoles tegn. Men det bliver ikke til noget i år. I stedet er der undervisning, valgfag og linjefag - en helt særlig onsdag.

Mandag 6. april er almindelig fagdag med fjernundervisning, som vi efterhånden kender det.

Tirsdag 7. april er der valgfag 09:00 - 11:00 om formiddagen og linjefag om eftermiddagen fra 13:00 - 15:00.

Onsdag 8. april er der forskellige projekter under overskriften 'Giv en hånd'. Elever samler skrald, eller gør noget andet til gavn for andre. Eleverne får direkte besked. Vi slutter af med noget anderledes fælles banko, hvor eleverne kan møde personale på slap line. Vi håber, alle vil være med og tage familien med. Det bliver sjovt.

Tiden efter påske vender vi tilbage til., når vi ved noget mere.

På listen over valgfag er der:

Bagedyst
Klassiske apps på din telefon
Quizbattle mv.
Trommebattle. Spil på ting hjemme i huset og lav en video
Rytme og dans
Strikkeklub
Plakatværksted
Guitar Krav: Du kan fremskaffe en Guitar
Afspænding og Yoga
Endomondo-challenge
Board og Balance Medbring Bræt og rundt rør.
Grafitti

Gang i påsken

Midtjysk Efterskole holder udvidet åbningstid efter lukketiden.

Hvordan er det at have et barn på Midtjysk

Forældre til elever på Midtjysk kommer også på arbejde. Hør, hvad en række forældre har oplevet.