Kommende elevers aften 16. september 2020

Nu kan du selv vælge, om du vil deltage i virtuelt eller fysisk i møde for kommende elever på Midtjysk.

Allerede på nuværende tidspunkt er 132 pladser ud af 145 til skoleåret 2021-2022 besat. Det vil sige, at der kun er ganske få pladser tilbage. Det er vi glade for.

Nu inviterer vi - lidt forsinket på grund af Coronanedlukningen - til det første møde for kommende elever 2021-2022. Det foregår onsdag 16. september 16:00 (hold 1) og 17:45 (hold 2) med efterfølgende samtaler til ca. 19:30.

Under forårets nedlukning af skolen lærte vi, at virtuelle møder - eller webinarer - kan være en god erstatning for det fysiske møde. Da vi stadig har Coronaens skygger over os, tilbyder vi nu to former for at komme til 'kommende elevers aften'.

Fordelen for jer, som bor længere væk er, at I ikke behøver køre for at deltage. Og for jer, som ikke er trygge ved et fysisk møde endnu, at I kan deltage uden at møde op på skolen.

For jer, som vælger at møde op fysisk, vil det foregå nogenlunde, som det plejer. Forstander og viceforstander holder et kort oplæg, hvorefter der vil være samtaler med lærere.

Programmet for dagen ser således ud

Hold 1 (Fysisk fremmøde):

16:00-17:30 Oplæg om skolen ved forstander Bo Thorup i opholdsstuen samt personlige samtaler.

Hold 1 (Virtuel):

16:00-16:30 Oplæg om skolen ved viceforstander Helle Nørregaard og derefter personlige samtaler.

Hold 2 (Fysisk fremmøde):

17:45 - 19:15 Oplæg om skolen ved forstander Bo Thorup i opholdsstuen samt personlige samtaler.

Skolen vil være tom for elever den pågældende aften for at nedbringe smitterisikoen.

Hvis I vælger den virtuelle model, vil I blive ringet op af en af vores lærere på et tidspunkt, I selv vælger i formularen herunder. Vi vil forsøge at imødekomme jeres ønsker så vidt muligt.

Virtuelt åbent hus 23. september

For dem af jer, som endnu ikke har set skolen indefra, vil vi gøre opmærksom på, at vi holder virtuelt åbent hus onsdag 23. september 18:00 med oplæg fra forstander Bo. Herefter kan I følge med rundt på skolen via jeres computer derhjemme.

Tilmelding er nødvendig senest tirsdag 25. august. Benyt nedenstående formular.

Du skal sige ja til, at vi må opbevare de personlige oplysninger, du netop har afgivet, for at vi kan behandle din forespørgsel. Læs vores privatlivspolitik

Virtuel Dialogkaffe

I kan se os, men vi kan ikke se jer. Virtuelle møder kan være en god erstatning for det fysiske møde. Billede fra tidligere webinar.