Ny årsplan

Corona sætter stadig sidde præg på hverdagen og også på årskalenderen for resten af ​​skoleåret.

Vi har forudsagt en række ændringer, og filosofien bag er, at vi udskyder flere af de aktiviteter, som foregår ude af huset. Så håber vi på, at vi får mere råderum, når smittetrykket forhåbentlig falder hen over foråret.

Første skoledag efter juleferien

Eleverne møder ind søndag 10. januar mellem 16:00 og 18:00. Klokken 18:00 samles de i spisesalen til aftensmad.

Terminsprøver

Terminsprøverne er udskudt til uge 3 - normalt ligger lige lige før juleferien. Undervisningsministeriet har åbnet for, at prøverne kan foregår digitalt, så eleverne får en virkelighedstro oplevelse af prøverne. Eleverne skal medbringe egen printer, så der er én printer til hver 2. elev. Det betyder, at det er muligt at dele en printer, og det snakker vi med eleverne om i næste uge.

Klik her for at få instrukser om brugen af ​​computere og printere

Skilejrskole i Norge

Den årlige skitur til Norge, som altid har ligget i uge 5, er udskudt til uge 14. Hvis vi får mulighed for at drage til Norge, vil der være afgang fredag ​​9. april og hjemkomst fredag ​​16. April. Hvis der stadig er stramme rejserestriktioner, har vi en plan B, som bliver er udflugt i Danmark. I så fald med afgang mandag 12. april.

Linjeuge

Linjeugen, hvor eleverne tager på forskellige ture ud i landet, er flyttet til uge 20. Programmet vil dukke op, når vi får overblik over mulighederne på det tidspunkt.

Påskeugen

Påskeugen indeholder normalt afholdelse af Et Døgn På Efterskole, men det er aflyst i år. I stedet bliver det den årlige Galla-fest, og derfor er det ikke nogen god idé at tage eleverne hjem i de dage.

Projektuge

Uge 10 er udnævnt til at være projektuge, vi henstiller til eleverne ikke tages hjem.

Se den nye årsplan

_C0P0275.jpg

Corona-pandemien har afstedkommet flere ændringer i årsplanen. Filosofien er at udskyde arrangementer til smittetrykket forhåbentlig falder.