Pakkeliste til genåbning maj 2020

Som omtalt flere steder skal eleverne have noget ekstra med på skolen, når de møder ind. Vi opdaterer listen, hvis der dukker nye krav op.

Hermed følger pakkeliste over de ting I skal have særligt fokus på. Ellers råder sund fornuft heldigvis stadig, hvis vi har glemt noget. Husk navn på elevernes ting.

- Mobilepay – da de fleste forretninger (specielt de lokale) helst vil have berøringsfri betaling.
- Cykel/hjelm – sovepose/liggeunderlag - slik til en uge.
1 stk håndcreme stor tube – 1. stk flydende håndsæbe – 1. stk håndsprit (alt forsynes med navn)
-Bestik - tallerken – krus – kniv – gaffel – ske - (alt forsynes med navn)
-Spritservietter, 100 stk.
-Ekstra lille håndklæde, hvis man skal have vasket i mellemtiden.
-Festivalstole, der skal kunne klappe sammen og stilles ind på værelset. Skriv navn på.
-Penalhus med blyanter, viskelæder, blyantsspidser, lineal, farver. Hvis man gerne vil være kreativ, skal man selv medbringe tuscher/farveblyanter/pensler.
- Evt. musikinstrumenter.
Drikkedunk (forsynes med navn)

Evt. badekåbe

Husk, at der kommer til at være en del mere udendørsaktivitet end normalt, så godt regntøj, varmt tøj og skiftetøj er vigtigt.