Program for afslutningsdagen 2021

Der er ingen nemme valg i denne COVID-19-tid, og der er få ting hos os, der er, som vi gerne ville have, de skulle være. I år har vi imidlertid mulighed for at lave en afslutningsdag, som i store træk er, som den plejer: Hyggelig, festlig, højtidelig og for os alle også en smule vemodig.

Vi har valgt at gennemføre nedenstående program, som efterlever de gældende retningslinjer for, hvor mange, vi må være og hvor stor afstand, der skal være mellem os.

Vi skal gøre opmærksom på, at personer med symptomer på COVID-19 ikke må deltage, og at man skal have et gyldigt Coronapas eller en negativ test, som ikke må være mere end 72 timer gammel.

Forprogram:
Torsdag 24. juni:
Vi opfordrer de forældre, for hvem det er muligt, til at hente det meste af bagagen efter kl.17.30.Vi ved godt det er en ekstra køretur (og det er ikke livsvigtigt), men vi håber, at I vil opdage, at det er umagen værd.

Program for afslutningsdagen lørdag 26. juni

Familier (max. 2 personer pr. familie) ankommer

Afslutning

Ved godt vejr: Vi holder afslutningen på boldbanen, hvor vi også modtog jer efter sommerferien. Vi beder jer om at medbringe en festivalstol og en drikkedunk med vand. Ved starten af skoleåret blev der gjort flittigt brug af paraplyer, fordi det var så varmt. Vi håber, at der ikke bliver brug for paraplyer til afslutningen, men under alle omstændigheder kan det være en god idé.

Elever og forældre sidder i kontaktgrupper.

Ved dårligt vejr går vi ind i hallen. Her bliver der nok ikke brug for paraplyer, og vi har stillet stole op.

I begge tilfælde vil der i løbet af dagen blive serveret kaffe og kage.

Dagen indeholder følgende programpunkter:
Sang valgt af eleverne.
Elevtale
Musikindslag ved elever.
Tale ved Helle og Bo
Indslag fra personalet
Det officielle program slutter 12:15. Herefter er der afskedskæde for eleverne, forældre pakker biler (eleverne har stillet deres bagage med navn sammen med deres cykel på de anviste områder). Når kæden er slut, kommer de friske unge mennesker ud til bilerne - vær tålmodige, meget tålmodige.
Program for afslutningsdagen

Eleverne er trukket i festtøjet til årets gallafest. Helt så fornemt behøver det ikke at være på årets sidste dag. Men festligt og højtideligt skal det nok blive.