Program for første skoledag

Eleverne møder ind i to hold delt op efter kontaktgruppe klokken 09:30 og klokken 10:15

09.30
De første kontaktgrupper møder ind. Det er kontaktgrupperne MJ, AK, MP, NK, SL, MS, LG, MI
Test afleveres. Fløjlærer tager imod testen udenfor ved fløjdøren og krydser af på liste. Eleverne sætter deres ting ved vinduet ind til deres ”gamle” værelse. Fløjlærer informerer om pakkeprocedure. Tjekliste til alle elever.

10.15
Det næste hold kontaktgrupper møder ind. Det er kontaktgrupperne MV, JL, JH, JM, HB, BS, TL, MA, JJ

11.30
Samling på den gamle fløj, der siges farvel til hinanden. Eleverne sidder kontaktgruppevis.

12.00
Frokost. Vi spiser sammen med vores kontaktgrupper. Stille og rolig og hyggelig stund i spisesalen.

13.00
Samling på trappen med info om fløjbytte.
Eleverne går på kontaktgruppestedet og får at vide, hvor de skal bo. De flytter deres ting fra den gamle fløj til den nye – tingene stilles udenfor. De gør rent.

15.30
Fløjmøde med eftermiddagste og kage. Herefter fri tid til at hygge og sige hej til hinanden og pakke ud.

17.20
Aftensmad

19.00
Samling, hvor aftenens program præsenteres. Års-DVD, sange. MJ, TL og MS er aftenvagter.

22.30
Godnat og sov godt

Første skoledag

På en måde bliver det som første skoledag én gang til, når eleverne møder ind efter nedlukningen 3. marts.

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole