Thy forever

Vi drager til Viksø i Thy mandag morgen 14. juni, og vi kommer hjem fredag 18. juni. Vi satser på gode dage med masser af hygge og fællesskab.

I de slutningen af glade tressere drog hippier og andet godtfolk til Thy for at skabe et fristed i den forstand, at den rummer livet, livets udfoldelser, forviklinger, udviklinger, som det hedder på Thylejrens hjemmeside.

Helt så vidtløftigt et formål har vores Thylejr ikke, men helt sikkert er det, at vi kommer omkring mange ting i løbet af ugen. Eleverne kommer til at bo i hytter, hvor de selv skal stå for indkøb og madlavning, og de vil få mulighed for at afprøve forskellige udfordringer og for at få nogle gode snakke om - ja måske om livet, livets udfoldelser, forviklinger og udviklinger?

Corona spøger stadig

Helt fri for at forholde os til Corona bliver vi dog ikke. Derfor bliver eleverne testet mandag i Vigsø, og fredag efter hjemkomst. Det betyder, at eleverne først er færdige ved 18-tiden.

Thy forever

Thy kalder igen. fra 14. juni til 18. juni drager skolen på eventyr i Thy.