Vent gerne med vaccination

Mange af vores elever får nu invitation til at blive vaccineret mod COVID-19, og det er jo dejligt. Men det giver også nogle udfordringer.

På et hvilket som helst andet tidspunkt i dette Corona-år ville vi have jublet over at få eleverne vaccineret. Men nu spørger flere, hvornår det rigtige tidspunkt for vaccination vil være. Og svaret er desværre, at der ikke er noget rigtigt tidspunkt i forhold til skolens aktiviteter.

De vaccinationstider, der lige nu kan bookes (afhængig af Region) ligger typisk, mens skolen er på lejrskole i Thy og i vores sidste intense afslutningsuge. Det giver nogle praktiske udfordringer, og det kan gribe forstyrrende ind i en tid, hvor fællesskabet skal have den sidste smøring. Det er en sårbar tid, hvor enhver afbrydelse vil være ubelejlig, og de sidste weekender sker der noget, som de fleste ikke vil gå glip af.

Vi vil derfor anbefale, at I bestiller vaccination til efter sidste skoledag. Vi er opmærksomme på, at mange andre hensyn kan spille ind, men fra vores side, og vores svar til alle jer, som spørger:

Vent til efter sidste skoledag, hvis muligt.

Vent med vaccination

Det er dejligt at kunne blive vaccineret, men vent gerne til efter sidste skoledag. (Foto fra teaterelevernes nye forestilling).