Vi mødes til virtuel Dialogkaffe

Dialogkaffe er en betegnelse for de fællesmøder, vi holder med forældre og elever samlet på skolen. Nu holder vi det for forældre over nettet tirsdag 26. maj 19:00-20:30.

På mødet, som foregår via platformen Zoom, vil forstander Bo og viceforstander Helle fortælle om forventningerne til det kommede skoleår, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål via chatten. Men kaffen må I selv servere, desværre!

Der kan stilles spørgsmål op til mødet på email dialog@midtjyskefterskole.dk. Send gerne spørgsmål inden 24. maj.

Den foreløbige dagsorden ser sådan ud:

• Præsentation af Bo og Helle
  • Information om næste år
  • At starte på efterskole (Forældre på efterskole)
  • Spørgerunde - email og chat.
  • Økonomi
  • Fælles afslutning

Vi lægger op til et nyt Webinar i slutningen af juni om, hvad kommer der til at ske ved skolestart

Vejledning til Zoom vil blive fremsendt.

Virtuel Dialogkaffe

Konceptet med virtuel Dialogkaffe er afprøvet på nuværende forældre. Læs, hvordan det gik her.

Hvorfor valgte I Midtjysk Efterskole?

Hvorfor valgte I Midtjysk Efterskole? Det spurgte vi en række forældre om, den dag de hentede deres barn for sidste gang.