_C0P0514.jpg

Vores mad

På Midtjysk laver vi sund mad

Vi laver så vidt muligt vores mad fra bunden med ingredienser, der overvejende er danske - gerne økologiske og indkøbt efter årstiden.

Vi bestræber os på at tilberede maden så fedtfattigt som muligt, og vores ugentlige kostplan indeholder en vegetardag og en fiskedag.

På Midtjysk kan du også få vegetarmad

Hvis du er vegetar eller lider af allergier kan vi også finde ud af det. Tag en snak med køkkenet om dine ønsker.

På Midtjysk har vi en kostpolitik

Maden og måltiderne er vigtig på Midtjysk Efterskole.

Maden, vi serverer, er sund og nærende, og den skal give overskud og god energi.

Vi skal værdsætte, at vi laver mad til hinanden.

Vi skal smage på maden og prøve nyt og anderledes mad gennem forskellige opskrifter og ingredienser.

Måltidet skal være hyggelig og en god oplevelse, hvor samvær, gode madvaner og almindelig bordskik, er det, vi samles om.

Vi laver maden fra bunden. Det vil sige, at maden bliver tilberedt af enkelte og sunde råvarer.

Vi arbejder hen imod et økologisk køkken. Økologiske mælkeprodukter, mel og kerner er allerede integrerede dele og næste skridt er grøntsagerne. Vi bruger sjældent præfabrikater.

Læs hele vores kostpolitik her

Køkken

På Midtjysk er du med til at lave mad.

Ane, Carl og køkkenleder Lene fortæller om livet i køkkenet.

Dialogens Vej

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi går dialogens vej.