_C0P9948.jpg

Der skal to til en god dialog. Dig og Midtjysk!

På Midtjysk Efterskole tror vi på samtalen. Vi lytter til, hvad du har at sige. Du vil blive mødt med respekt for den, du er. Både af os, som arbejder på skolen og af dine kammerater.

Du kommer til at prøve det hele

På Midtjysk Efterskole får du mulighed for at vælge. Men først, når du har prøvet det hele. Måske finder du noget, som du ikke vidste, du kunne lide. Og du vil komme til at prøve noget, du aldrig har prøvet før. Faktisk er det sådan, at over halvdelen af vores elever, nå¨r de har prøvet alle linjerne, vælger et andet linjefag, end det, de først havde forestillet sig.

På Midtjysk Efterskole vil du komme til at kende mennesker, som du ellers ikke ville møde, og du bliver en del af et fællesskab, hvor forskellighed er en styrke.

Vi vil holde kontakt med dig

Du bliver en del af en kontaktgruppe. Gruppen vil følge dig hele året, og læreren vil holde kontakt med dig og dine forældre.

Du bliver bedre til det faglige

På Midtjysk Efterskole bliver du bedre fagligt i de fag, hvor du allerede klarer dig godt, og i de fag, hvor du har udfordringer. Vi vil åbne dine øjne for styrker, du slet ikke vidste, du havde.

På Midtjysk Efterskole bor drenge og piger på blandede fløje

Du kommer til at bo på værelsesfløje med både drenge og piger. Du kommer til at bo på værelse med en af dit eget køn, og I deler badeværelse med to af dit eget køn. Vores elever synes, at det giver et bedre og mere hyggeligt miljø.

På Midtjysk Efterskole er der også plads til fejltagelser

På Midtjysk Efterskole er der plads til at lære af sine fejltagelser. Vi har tillid til, at du vil være med til at gøre Midtjysk Efterskole til et godt sted at være. Vi behandler hinanden forskelligt, fordi vi har forskellige historier med os, og vi tror på, at samtalen kan genskabe tilliden, hvis den skulle være blevet brudt.

Hvorfor valgte I Midtjysk Efterskole?

Hvorfor valgte I Midtjysk Efterskole? Det spurgte vi en række forældre om, den dag de hentede deres barn for sidste gang.

Dialogens Vej

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi går dialogens vej.