Dialogens Vej, vejskilt

Ledige stillinger

Midtjysk søger efterskolelærer til engelsk og teater

Efter sommerferien vil vi gerne invitere en ny lærer ind i vores fællesskab.

Du kommer til at undervise i engelsk eller et andet sprogfag og linjefaget teater. Her vil du komme til at udvikle spændende teaterforestillinger og til at trække på dine erfaringer med at lede teaterprocesser og produktioner fra idé til forestilling. På Midtjysk skal alle elever prøve alle linjer, så du vil møde elever, som er vilde med at stå på en scene, og elever, som aldrig har drømt om at gøre det.

Som fastansat lærer skal du også have en kontaktgruppe, som er elevernes ’familie’ under deres skoleår.
Vi tror på fællesskabets kraft og den dynamik, der opstår i fællesskaber. Vores lærere er Efterskolelærere med stort E, og vi lever og ånder for skolen - også på vagterne om aftenen og i weekenderne.

På Midtjysk er trivslen blandt eleverne en af vores vigtigste prioriteter, så du skal kunne pejle stemningen og tage dig af elever, som har brug for det. For at lykkes med det, skal du være i stand til at skabe gode relationer til både elever og deres forældre. Og til dine kolleger, selvfølgelig, for vi løfter i flok.
Send din ansøgning til midtjysk@midtjyskefterskole.dk senest fredag 14. juni kl. 12:00. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler torsdag 20. juni.

Tiltrædelse 1. august 2024 eller efter aftale.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Bo Thorup (mobil 26 70 06 24) eller viceforstander Helle Nørregaard (mobil 30 32 59 86).

Midtjysk Efterskole er en moderne efterskole solidt plantet i den midtjyske muld med Ejstrup Sø i baghaven. Skolen er bygget for og til unge, og vores elever kommer fra et bredt spekter af samfundets lag. Vi bor på Dialogens Vej, og det tager vi rimelig bogstaveligt. Vores pædagogik bygger på relationer, respekt for hinanden og samarbejde. Læs mere på www.midtjyskefterskole.dk

 

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole

Hvis jeg siger Midtjysk Efterskole - hvad siger du så?

Hvis jeg siger Midtjysk, hvad siger du så?