Dialogens Vej, vejskilt

Midtjysk søger lærer

Ansøgningsfrist udløbet

Følg os på Dialogens Vej

Midtjysk Efterskole søger fra 1. august en fuldtidslærer, der kan undervise i dansk eller tysk og i et af linjefagene friluftsliv, teater eller kunst.

Du vil komme til en skole, hvor arbejdet med at skabe relationer er grundlaget for vores pædagogik.

På Midtjysk får du masser af frihed og masser af ansvar. Vi er kendt for at være en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til den enkelte og gode muligheder for at udvikle sig.

Vi har i 2017/18 taget nyindrettede læringsrum i brug, og vi arbejder videre med at udvikle vores undervisning. De nye lokaler inviterer til at arbejde med projekter i grupper, og til at udvikle elevernes studiekompetencer gennem projektorienteret, tværfaglig undervisning. Alle elever i både 9. og 10. klasse deltager i studiegruppearbejde, som skal gøre dem bedre til at lære at lære.

Vi ser kontaktlærerarbejdet som et vigtigt omdrejningspunkt for vores daglige arbejde med eleverne og mangfoldighed blandt elever og medarbejdere som en styrke. Som lærer på Midtjysk skal du være rummelig og have lyst til at skabe forandring både for dig selv og for eleverne. Du skal kunne bevæges, og du skal kunne bevæge andre.

Har du lyst til at følge os ud ad Dialogens Vej, så send din ansøgning senest 1. maj 2018.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, eller har du lyst til at se skolen, holder vi åbent hus for potentielle ansøgere tirsdag 24. april 16:00. Send en mail til midtjysk@midtjyskefterskole.dk,  hvis du er interesseret i at deltage. Vi afholder samtaler 17. maj.

Der er tale om en fast stilling på 80-100 pct. tid. Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning sendes til:

Midtjysk Efterskole, Vestergade 50, 6371 Ejstrupholm eller via mail til midtjysk@midtjyskefterskole.dk

Dialogens Vej, vejskilt

Midtjysk søger en lærer til at undervise i dansk og friluftsliv, kunst eller teater.

Hvis jeg siger Midtjysk Efterskole - hvad siger du så?

Hvis jeg siger Midtjysk, hvad siger du så?