Dialogens Vej, vejskilt

Viceforstander til Midtjysk Efterskole

Vores viceforstander går på pension, og derfor søger vi en ny, som kan indgå i ledelsen af en efterskole med stærke værdier, stærke relationer og moderne strategier.

Vi søger en person, som vil følge os på dialogens vej til de unge, deres forældre og kolleger.

Vores nye viceforstander skal engagere sig i de unge menneskers liv og muligheder, og være drivkraften, når rammerne for en fælles pædagogisk retning på Midtjysk Efterskole bliver defineret.

Det kalder på en person, som evner samarbejdets kunst, men også kan sætte sig igennem og stå ved egne beslutninger.

Blandt viceforstanderens fornemmeste opgaver er det at arbejde for, at eleverne trives. Herunder også at tage vare på elever, som ikke gør det. Viceforstanderen står også for den daglige sparring i pædagogiske spørgsmål og håndtering af elevtrivslen med alle kolleger på skolen. Det foregår dagligt blandt elever og kolleger, der hvor efterskolelivet udspiller sig.

Viceforstanderen indgår også i et undervisningsteam, og har undervisning i et eller flere fag.

Som en del af den daglige ledelse på en skole med 145 elever og ca. 35 medarbejdere, skal vores viceforstander være en tydelig leder, som med overblik og struktur i arbejdet skaber de bedste rammer for en skole i løbende udvikling.

Er du den person, vi søger, så send din ansøgning senest mandag 26. februar 2024 klokken 12:00. midtjysk@midtjyskefterskole.dk. Du må gerne oplyse eventuelle referencer.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Bo Thorup, mobil 26 70 06 24.

Vi vil holde første samtalerunde fredag 8. marts og anden samtale i uge 13.

Tiltrædelse 1. juni 2024 og løn efter aftale.

Læs flere gode historier om Midtjysk Efterskole

Hvis jeg siger Midtjysk Efterskole - hvad siger du så?

Hvis jeg siger Midtjysk, hvad siger du så?