Et døgn på efterskole

Prøv Midtjysk Efterskole gratis i 24 timer. Du kommer til at opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, fællessamlinger, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, mens lærerne holder sig lidt i baggrunden. Det sker i skolernes påskeferie, hvor du alligevel ikke ved, hvad du skal tage dig til. Tilmeldingen åbner omkring 1. december 2020.

29. - 30. marts 2021.

Idrætscamp

Idrætscampen er for dig, der elsker at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. Vi laver fodbold og håndboldtræning i højeste gear med masser af teknik, kampe, konkurrencer og spil, og vi skal blandt andet spille flag football, rugby og lave tons og tummel.

Friluftscamp

Vi laver lejr og slår os ned med friluftsaktiviteter som klatring, bål og orienteringsløb.

Læs også:
Det er asocialt ved ligge hjemme i sofaen, når man har påskeferie. Det mener Marie på 12 år. Derfor valgte hun at gå på efterskole i et døgn.

Vandsportscamp

På vandsportslinjen laver vi vandaktiviteter, triathlon, kajakpolo, vandpolo og andet.

Musikcamp

Musik er for dig, der kan tænke dig, at spille i band, synge i kor og bevæge dig til rytmer. Vi slutter campen af ​​med en lille koncert.

Teatercamp

Kan du lide ved spille teater, dans og lave teatersport er teater en god udfordring for dig. Vi slutter campen af ​​med en lille forevisning.

Billedskolen

Vi arbejder med maleri og formgivning. Her kan du udfordre dine kreative sanser på billeder og arbejde med nogle af kunstens udtryk.

Valgfag :

Ud over de nævnte linjer, får du mulighed for at vælge et valgfag, vi tilbyder: Fjol i fysik, Sjov i vand, Rytmer / stomp, Lege og udfordringer i skoven, Fodbold, Rundt på gulvet / teatersport, Floorball, Skum- og streethåndbold samt Streetart / graffiti.

Hvem kan deltage?

Alle drenge og piger, som går i 5., 6. eller 7. klasse.

Hvornår er det?

I skolernes påskeferie. Du skal ankomme mandag i påskeferien mellem 9:00 og 10:00, og opholdet slutter tirsdag 16:00.

_C0P6354-min.jpg

I skolernes påskeferie er der mulighed for at prøve et helt døgn på Midtjysk Efterskole.

Hvorfor prøve et døgn på Midtjysk

Mange nuværende elever har startet deres efterskoleliv ved at prøve et døgn på Midtjysk. Hør, hvad de fortæller i denne video.