Et døgn på efterskole

Prøv Midtjysk Efterskole gratis i 24 timer. Du kommer til ved opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, samfessamlinger, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, lærerinde herrer sig lidt i baggrunde. Det sker i skolernes påskeferie, hvor du alligevel ikke ved, hvad du skal tage dig til.

Klik her for TILMELDING

6. - 7. april 2020.

Idrætscamp

Idrætscampen er for dig, der elsker at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. Vi laver fodbold og håndboldtræning i højeste gear med masser af teknik, kampe, konkurrencer og spil, og vi skal bla. spille Flagfootball, Rugby og lave tons og tummel.

Friluftscamp

Vi laver lejr og slår os ned med friluftsaktiviteter som klatring, bål, O-løb og evt. Kano.

Læs også:
Det er asocialt ved ligge hjemme i sofaen, når man har påskeferie. Det mener Marie på 12 år. Derfor valgte hun at gå på efterskole i et døgn.

Vandsportscamp

På vandsportslinjen laver vi vandaktiviteter, vandtoner, Triathlon, kajakpolo, vandpolo mv.

Musikcamp

Musik er for dig, der kan tænke dig, at spille i band, synge i kor, og bevæge dig til rytmer. Vi slutter campen af ​​med en lille koncert.

Teatercamp

Kan du lide ved spille teater, dans og lave teatersport er teater og gud udfordring for dig. Vi slutter campen af ​​med en lille forevisning.

Billedskolen

Vi arbejder med maleri og formgivning. Hendes kan du udfordre spise kreative sanser på billeder og vise nogle af kunstens ansigter.

Valgfag :

Ud over de næste næste linjer, får du mulighed for at vælge et valgfag, vi tilbyder: Fjol i fysik, Sjov i vand, Rytmer / stomp, Lege og udfordringer i skoven, Fodbold, Rundt på gulvet / teatersport, Floorball, Skum- og streethåndbold samt Streetart / graffiti.

Hvem kan deltage?

Alle drenge og piger, som går i 5., 6. eller 7. klasse.

Hvornår er det?

Jeg skolernes påskeferie. Du skal ankomme mandag i påskeferien mellem 9:00 og 10:00, og opholdet slutter tirsdag 16:00.

Klik her for TILMELDING

_C0P6354-min.jpg

I skolernes påskeferie er der mulighed for at prøve et helt døgn på Midtjysk Efterskole.

Hvorfor prøve et døgn på Midtjysk

Mange nuværende elever har startet deres efterskoleliv ved at prøve et døgn på Midtjysk. Hør, hvad de fortæller i denne video.