Et døgn på efterskole

Prøv Midtjysk Efterskole gratis i 24 timer. Du kommer til at opleve et ægte efterskoleliv med alt, hvad dertil hører af valgfag, fællessamlinger, hygge og spas. Skolens nuværende elever underviser dig, mens lærerne holder sig lidt i baggrunden. Det sker i skolernes påskeferie, hvor du alligevel ikke ved, hvad du skal tage dig til.

Arrangementet er overtegnet. Men der kommer et nyt i påsken 2020.

Idrætscamp

Idrætscampen er for dig, der elsker at bevæge dig og tage imod fysiske udfordringer. Vi laver fodbold og håndboldtræning i højt gear med masser af teknik, kampe, konkurrencer og spil, og vi skal bla. spille Flagfootball, Rugby og lave tons og tummel.

Friluftscamp

Vi laver lejr, og slår os ned med friluftsaktiviteter som klatring, bål, O-løb og evt. kano.

Læs også:
Det er asocialt at ligge hjemme på sofaen, når man har påskeferie. Det mener Marie på 12 år. Derfor valgte hun at gå på efterskole i et døgn.

Vandsportscamp

På vandsportslinjen laver vi vandaktiviteter, aqua-tons, Triathlon, kajakpolo, vandpolo mv.

Musikcamp

Musik er for dig, der kan tænke dig, at spille i band, synge i kor, og bevæge dig til rytmer. Vi slutter campen af med en lille koncert.

Teatercamp

Kan du lide at spille teater, danse og lave teatersport er teater en god udfordring for dig. Vi slutter campen af med en lille forevisning.

Billedskolen

Vi arbejder med maleri og formgivning. Her kan du udfordre dine kreative sanser på billeder, og vise nogle af kunstens ansigter.

Valgfag:

Ud over de nævnte linjer, får du mulighed for at vælge et valgfag, vi tilbyder: Fjol i fysik, Sjov i vand, Rytmer/stomp, Lege og udfordringer i skoven, Fodbold, Rundt på gulvet/teatersport, Floorball, Skum- og streethåndbold samt Streetart/graffiti.

Hvem kan deltage?

Alle drenge og piger, som går i i 5., 6. eller 7. klasse.

Hvornår er det?

I skolernes påskeferie. Du skal ankomme mandag i påskeferien mellem 9:00 og 10:00, og opholdet slutter tirsdag 16:00.  I 2019 er det 15.-16. april.

_C0P6354-min.jpg

I skolernes påskeferie er der mulighed for at prøve et helt døgn på Midtjysk Efterskole.

Hvorfor prøve et døgn på Midtjysk

Mange nuværende elever har startet deres efterskoleliv ved at prøve et døgn på Midtjysk. Hør, hvad de fortæller i denne video.